Kawarganagaraan Antigua sareng Barbuda - Kulawarga Investasi Bisnis - Kewarganegaraan Antigua sareng Barbuda

Kawarganagaraan Antigua sareng Barbuda - kulawarga Investment Bisnis

harga biasa
$13,500.00
harga diobral
$13,500.00
harga biasa
Laku
Harga hijian
per
Pajak kaasup.

Kawarganagaraan Antigua sareng Barbuda - kulawarga Investment Bisnis

Kawarganagaraan Antigua sareng Barbuda - kulawarga Investment Bisnis

Kewarganegaraan ku Unit Pelabuhan (CIU) nyarioskeun ka Kabinét pikeun persetujuan usaha, naha aya atanapi ngajukeun, pikeun tujuan investasi dina usaha Kewarganegaraan ku Program Investment.

Dua pilihan investasi bisnis nyaéta:

  • A ngalamar pokoin, atas namina sorangan, damel investasi dina bisnis anu disatujuan sahanteuna US $ 1,500,000
  • Minimal 2 jalma pikeun ngadamel investasi gabungan dina bisnis anu disatujuan jumlahna sahenteuna AS $ 5,000,000. Saban jalma diwajibkeun nyumbangkeun sahenteuna AS $ 400,000 kana investasi gabungan. Hiji aplikasi pikeun Kawarganegaraan ku Investasi tiasa dikintunkeun pikeun namina atanapi namina ngalangkungan agén.

Sakali persetujuan investasi bisnis parantos dipasihkeun, CIU bakal mertimbangkeun aplikasi kanggo kawarganagaraan. Proses aplikasi sami sareng NDF, nyaéta, nalika ngirimkeun aplikasi anjeun anjeun bakal dipenta pikeun mayar biaya karajinan sareng 10% tina biaya pangolahan pamaréntahan. Kana nampi surat persetujuan anjeun bakal dipenta pikeun mayar kasaimbangan waragad pangolahan pamaréntah sareng jumlah investasi bisnis anjeun dina waktos 30 dinten. Kusabab ayana rupa-rupa poténsial investasi sapertos naon waé perjanjian badé badé dirundingkeun antara pihak-pihak anu parantos ngirimkeun jumlah investasi kedah dilakukeun dina waktos 30 dinten ti terbitan surat persetujuan.

Kanggo hiji pelamar tunggal, atanapi kulawarga 4 atanapi kirang

  • Waragad ngolah: US $ 30,000

Kanggo kulawarga 5 atanapi langkung: -

  • Kontribusi US $ 150,000

Ongkos ngolah: AS $ 30,000 tambah US $ 15,000 kanggo masing-masing gumantung tambahan

Sakali ditampi, sertipikat pendaptaran bakal dikaluarkeun kanggo para pelamar primér sareng anggota kulawargana anu bakal dikintunkeun ka kantor paspor kalayan aplikasina sareng dokuméntasi anu dibarengan.

Agén / wakil anjeun anu badé mamatahan anjeun ngeunaan kaping anu aya pikeun:

  • Didatangan Antigua sareng Barbuda pikeun ngumpulkeun paspor anjeun sareng sumpah atanapi nyatakeun kasatiaan.
  • Didatangan hiji Kadutaan, Komisi Tinggi atanapi Kantor Consular Antigua sareng Barbuda pikeun ngumpulkeun paspor anjeun sareng ngalaksanakeun sumpah atanapi panyumputan kasatiaan. Link ka Embassies / Komisi tinggi / Kantor Consular ditampilkeun dina kaca alternatip.
Inggris
Inggris