Kawarganagaraan Antigua sareng Barbuda - Harta Tanah tunggal - Kewarganegaraan Antigua sareng Barbuda

Kawarganagaraan Antigua sareng Barbuda - Perumahan tunggal

harga biasa
$12,000.00
harga diobral
$12,000.00
harga biasa
Laku
Harga hijian
per
Pajak kaasup.

Kawarganagaraan Antigua sareng Barbuda - Perumahan tunggal

Kawarganagaraan Antigua sareng Barbuda - Perumahan tunggal

Pikeun cocog pikeun kawarganagaraan di handapeun pilihan perumahan, pamaréntahan ngalamar ngalamar ngajantenkeun investasi dina ditunjuk, resmi disatujuan perumahan kalayan nilai sahenteuna AS $ 400,000 ditambah pamayaran waragad pangolahan pamaréntah sareng biaya karajinan anu ditangtoskeun.

Kanggo hiji pelamar tunggal, atanapi kulawarga 4 atanapi kirang

  • Waragad ngolah: US $ 30,000

Kanggo kulawarga 5 atanapi langkung: -

  • Kontribusi US $ 150,000

    Ongkos ngolah: AS $ 30,000 tambah US $ 15,000 kanggo masing-masing gumantung tambahan

Dua (2) aplikasi ti pihak anu tiasa ngajantenkeun investasi, sareng unggal pelamar investasi minimum AS $ 200,000 kanggo cocog. Sadaya pangolahan sareng biaya karajinan anu tetep henteu tetep.

Salaku tambahan, dua atanapi langkung pelamar anu parantos ngalaksanakeun perjanjian jual beungkeut tiasa ngalamar babarengan pikeun kawarganagaraan ku investasi saupami unggal pelamar nyumbangkeun investasi minimum AS $ 400,000.

Kapamilikan kaperluan real estate diidinan ngaliwatan perusahaan nirlaba kalayan henteu nyayogikeun yén perusahaan parantos ngaluarkeun sadaya saham otoritasna pikeun ngalamar (s), didirikeun sareng dina kaayaan anu saé handapeun undang-undang Antigua sareng Barbuda, henteu dibebaskeun atanapi lembaga luar negeri sareng ngalebetkeun bukti anu teu tiasa dicabut pikeun kapamilikan mangpaatna, anu buktina bakal disertifikasi ku Pendaftar Pausahaan.

Kusabab prosedur aplikasi di handapeun pilihan ieu ngaluarkeun pamayaran perumahan, ieu tiasa manjangkeun waktos pamolah gumantung kana barang anu dipilih. Perumahan teu tiasa dijual deui dugi ka 5 taun saatos ngagaleuh, kecuali mésér sasarna sacara resmi disatujuan perumahan harta tanah di Antigua sareng Barbuda.

Aplikasi pikeun kawarganagaraan ku investasi di handapeun pilihan investasi perumahan tiasa dikintunkeun ka Kewarganegaraan ku Unit Pelabuhan (CIU) nalika perjanjian perjanjian jual beuleung parantos ditandatanganan sareng pamekar hiji proyék anu disatujuan, anu bakal tunduk kana pemberian. aplikasi kawarganagaraan.

Nalika kiriman aplikasi anjeun anjeun bakal dipenta pikeun mayar biaya karajinan anu pantes sareng 10% tina biaya pangolahan pamaréntahan. Nalika katampi surat persetujuan anjeun bakal dipenta pikeun mayar kasaimbangan biaya pangolahan pamaréntahan sareng sadaya jumlah sabab pemaju handapeun perjanjian jual beuli pikeun ngaktifkeun judul didaptarkeun dina nami anjeun sareng ngawenangkeun palaksanaan nyata anu diusulkeun investasi harta luyu sareng tungtunan anu ditetepkeun ku Kewarganegaraan ku Unit Investment (CIU).

Sakali ditampi, sertipikat pendaptaran bakal dikaluarkeun pikeun pelamar primér sareng anggota kulawargana anu kedah dikintunkeun ka kantor paspor kalayan aplikasina sareng dokuméntasi anu dibarengan.

Agén / wakil agénsi anjeun anu bakal mamatahan anjeun ngeunaan kaping anu sayogi;

  • Didatangan Antigua sareng Barbuda pikeun ngumpulkeun paspor anjeun sareng sumpah atanapi nyatakeun kasatiaan
  • Didatangan hiji Kadutaan, Komisi Tinggi atanapi Kantor Consular Antigua sareng Barbuda pikeun ngumpulkeun paspor anjeun sareng ngalaksanakeun sumpah atanapi panyumputan kasatiaan. Link ka Embassies / Komisi tinggi / Kantor Consular ditampilkeun dina kaca alternatip.
Inggris
Inggris