Kawarganagaraan Antigua sareng Barbuda - Kulawarga Pembangunan Nasional (NDF) Kulawarga - Kewarganegaraan Antigua sareng Barbuda

Kawarganagaraan Antigua sareng Barbuda - Kulawarga Pembangunan Dana Nasional (NDF)

harga biasa
$13,500.00
harga diobral
$13,500.00
harga biasa
Laku
Harga hijian
per
Pajak kaasup.

Kawarganagaraan Antigua sareng Barbuda - Kulawarga Pembangunan Dana Nasional (NDF)

Kawarganagaraan Antigua sareng Barbuda - Dana Pembangunan Nasional (NDF)

National Development Fund (NDF) mangrupikeun dana nirlaba anu tunduk kana pangawasan parlemén ku genep laporan bulanan anu bakal dipayunkeun ka Parlemén sacara rinci pikeun ngawenangkeun transparansi sareng akuntabilitas. Dana ogé bakal diaudit ku firma akuntansi anu diakui sacara internasional.

Éta didamel di handapeun bagian 42 (2) UU Administrasi Keuangan 2006 pikeun tujuan dana proyék pamaréntah anu disponsoran, kalebet mitra umum-swasta sareng Investasi amal disatujuan.

Akuisisi kawarganagaraan handapeun pilihan investasi NDF ngabutuhkeun kontribusi pikeun National Development Fund dina jumlah minimum US $ 100,000 per aplikasi. Kontribusi ieu na mangrupikeun pamayaran sakali.

Nu ngalamar primér tiasa ngalebetkeun pasangan, murangkalih anu gumantung sareng sepuh langkung ageung umur 58 taun dina aplikasi kalayan henteu kontribusi NDF tambahan anu dipikabutuh, sanaos biaya karajinan sareng biaya anu mayar bakal dibayar unggal unggal individu anu digariskeun dina bagian waragad.

Proses aplikasi anu cukup langsung sareng bentuk aplikasi tiasa didaptarkeun ti agén sah lokal, anu parantos di lisensi ku Kabangsaan ku Unit Pelaburan (CIU).

Nalika kiriman aplikasi anjeun anjeun bakal dipénta mayar waragad karajinan anu kedah dibayar sareng 10% tina biaya pangolahan pamaréntahan. Saatos nampi surat persetujuan, anjeun bakal dipenta pikeun mayar kasaimbangan biaya pangolahan pamaréntahan, waragad paspor sareng kontribusi anjeun. Waragad dibayar langsung ka Unit sareng kontribusi anjeun kedah dilakukeun ka Dana Khusus Pamaréntah dina jangka waktu 30 dinten.

Sakali ditampi, sertipikat pendaptaran Kewarganegaraan bakal dikaluarkeun pikeun pelamar primér sareng anggota kulawargana anu bakal dikintunkeun ka kantor paspor kalayan aplikasi pasporna sareng dokuméntasi anu dibarengan. Agén / perwakilan anjeun anu sah bakal neraskeun dokumen Paspor sareng Sertifikasi Kewarganegaraan ka anjeun.

Dina kasempetan anu munggaran anu anjeun didatangan Antigua sareng Barbuda anjeun tiasa sumpah atanapi nyatakeun kasatiaan atanapi anjeun tiasa ngadatangan hiji Kedubes, Komisi Tinggi atanapi Kantor Consular Antigua sareng Barbuda kanggo nedunan syarat pikeun sumpah atanapi panyumputan kasatiaan.

Kontribusi pikeun Dana Pembangunan Nasional

A. Pikeun pelamar tunggal, atanapi kulawarga 4 atanapi kirang

  • Kontribusi US $ 100,000
  • Waragad ngolah: US $ 30,000

B. Kulawarga 5 atanapi langkung: -

  • Kontribusi US $ 150,000
  • Ongkos ngolah: AS $ 30,000 tambah US $ 15,000 kanggo masing-masing gumantung tambahan
Inggris
Inggris