Kawarganagaraan Antigua sareng Barbuda Tanggungan

Kawarganagaraan Antigua sareng Barbuda Tanggungan

Aplikasi kulawarga bakal dianggap kaasup anggota kulawarga di handap ieu;

  • Hiji pasangan anu ngalamar utami
  • Hiji anak anu ngalamar utami atanapi salakina anu umurna kirang ti 18 taun umur
  • Hiji anak anu ngalamar utami atanapi salakina anu sahenteuna 18 taun sareng kirang ti 28 taun umur sareng anu parantos hadir pinuh di lembaga pendidikan tinggi anu diakui sareng dirojong ku utami utama.
  • Hiji anak anu ngalamar utami atanapi salira ti ngalamar utami anu umurna sahenteuna 18 taun umur, anu ditantang sacara fisik atanapi mental, sareng saha anu hirup sareng dirojong ku pinuh ku ngalamar utami.
  • Kolot atanapi nini utama ngalamar utamina atanapi salakina salaki umur 58 taun umur sareng pinuh dirojong ku pelamar utami.

Kawarganagaraan Antigua sareng Barbuda Tanggungan

Kanggo tujuan Kewarganegaraan Antigua sareng Barbuda ku Program Investment anak 'murangkalih artina anak biologis atanapi sacara sah angkat tina pelamar utami, atanapi salaki ti ngalamar utami.

Inggris
Inggris