Syarat Paspor & Visa Kanggo sémah di Antigua sareng Barbuda

Syarat Paspor & Visa Kanggo sémah di Antigua sareng Barbuda

Pikeun sémah ka Antigua sareng Barbuda, syarat éntri di handap ieu dilarapkeun:
Kaseueuran warga Éropa (tingali daptar di handap) henteu kedah visa ngalebetkeun Antigua sareng Barbuda dina liburan atanapi bisnis. Jalma anu didatangan diidinan tetep salami usaha anu diperyogikeun, upami nunjukkeun:
a) ieu henteu lami ti genep bulan
b) aranjeunna gaduh paspor kalayan sahenteuna genep validitas bulan ti tanggal pamit
c) aranjeunna gaduh tikét onward atanapi uih deui
d) aranjeunna gaduh akomodasi akomodasi
e) aranjeunna tiasa ngahasilkeun bukti pangabisa pikeun ngajaga diri di Antigua sareng Barbuda

REQUIREMENT VISA / ENTRY UNTUK ANTIGUA AND BARBUDA

Kit aplikasi visa tiasa didownload ku ngaklik didieu (PDF - 395Kb).

Dibuka Times Senén nepi ka Jumaah 9.30am ka 5.00 sonten. Pasini henteu perlu. Waktu ngolah kanggo aplikasi visa kirang langkungna 5 dinten damel.

Ngalamar bakal dimaklumkeun ngeunaan tanggal panawaran sakali lamaran na sadaya dokuméntasi ngarojong parantos nampi sareng diolah. Punten Catet, telat dina ngolah tiasa lumangsung. Waktu ngolah dikutip nyaéta perkiraan sareng teu tiasa dijamin. Moal tiasa pikeun nyegerkeun hiji pasualan saukur kusabab ngalamar henteu ngijinkeun waktos anu cekap pikeun diolah aplikasina.

Jalma anu ngabutuhkeun visa kanggo Antigua jeung Barbuda:
(Punten daptar di handap atanapi pastikeun ku Komisi Tinggi)

Aksés bébas Visa Reciprocal pikeun Diplomatic, Pejabat sareng / atanapi Panyekel Paspor Biasa Antigua sareng Barbuda
Albania El Salvador Lésotho Saint Vincent jeung Grénadin
Andorra Éstonia Liechtenstéin Samoa *
Argentina Fiji Lituania San Marino
Arménia * Finlandia Luxembourg Seychelles *
Austria Perancis Makau * Singapura
Bahama Gambia Makédonia Slowakia
Bangladesh * Géorgia Madagaskar Slovénia
Barbados Jérman Malawi Kepulauan Solomon *
Bélgia Yunani Malaysia Afrika Kidul
Bélis Greenland Maladéwa * Spanyol
Bolivia * Grénada Malta Suriname
Bosnia Guatemala Mauritania * Swaziland
Botswana Guinea-Bissau * Mauritius Swédia
Brazil Guyana Méksiko Swiss
Bulgaria Haiti Mikronésia Tanzania
Burundi Honduras Monaco Timor-Leste *
Kamboja * Hong Kong Mozambik * Togo
cape Verde Hungaria Nepal * Trinidad jeung Tobago
Kapuloan Cook Islandia Walanda Tunisia
Cina India Nikaragua kalkun
Chili Indonesia Niue Tuvalu
Colombia Iran ++ Norwégia Uganda
Comoros * Irlandia Palau * Ukraine
Kosta Rika Pulo Man Panama * Uni Émirat Arab **
Kroasia Itali Peru karajaan Inggris
Kuba Jamaica Filipina Uzbekistan (édisi 1st Jan. 2020)
Siprus Yordania * Polandia Vanuatu
Républik Czech Kiribati * Portugal Vatikan Kota
Dénmark Koréa (Kalér) Qatar Venezuela
Djbouti * Koréa (Kidul) reuni Zambia
Dominica Kosovo Romania Zimbabwé
Républik Dominika Laos * Rusia
Ékuador Latvia Saint Kitts jeung Nevis
Mesir* Libanon * Saint Lucia
Wewengkon Britania Raya
Akotiri sareng Dhekelia Kapuloan Kayman Montserrat Pulo Man
Anguilla Gibraltar St. Héléna
Bermuda Guernsey Kapuloan Turks jeung Kaikos
Kapuloan Virgin Britania Jersey Kapuloan Pitcairn
Departemén Luar Negara Perancis & Koléksi
Guiana Perancis Martinik Saint Piér & Miquelon
Polinésia Perancis Kalédonia anyar Wallis & Futuna
Daratan Kidul sareng Antartika Perancis St Barth urang
Guadelup St. Martin
Wewengkon Belanda
Aruba Saba
Bonére St. Eustatius
Curacao St. Maarten
Téritori régional Éropa séjén:
Jan Mayen (Norwégia) Kapuloan Faroe (Dénmark)
Nagara séjén anu henteu meryogikeun visa pikeun asup kana Antigua sareng Barbuda:
Albania Azerbaijan Chili
Arménia Bulgaria Jepang
Brazil Géorgia Liechtenstéin
Kuba Kyrgyzstan Moldova
Kazahkstan Méksiko Peru
Korea Norwégia sareng Koloni Koréa Kidul
Monaco San Marino Tajikstan
Féderasi Rusia Swiss Ukraine
Suriname Turkménistan Venezuela
kalkun Uzbékistan
Amérika Serikat Argentina
Andorra Bélarus
* Visa dibales nalika sumping ++ Visa dibales nalika datangna.
** Visa waiver pikeun paspor Diplomatik sareng Resmi
Warga Negara anu henteu muncul dina daptar di luhur, butuh visa.
Punten dicatet yén warga nagara-nagara Pasamakmuran di handap ayeuna butuh visa pikeun asup ka Antigua sareng Barbuda:
Bangladesh, Kamerun, Gambia, Ghana, India, Mozambique, Nigeria, Pakistan, Sierra Leone sareng Sri Lanka.

Pelawat kapal pelayaran anu biasana bakal nyandak visa moal kéngingkeun hiji anu nyayogikeun aranjeunna dugi di Antigua sareng Barbuda énjing sareng angkat énjing sami.

'Panumpang Intransit iinditan dina dinten anu sami, anu biasana nampi visa, henteu kedah visa pikeun asup ka Antigua sareng Barbuda, upami aranjeunna gaduh bukti perjalanan terasna, sareng aranjeunna henteu ngantunkeun 'ruang anu dikuasai' bandara.

Dokuméntasi diperyogikeun nalika ngalamar visa:

  1. Bentuk aplikasi ngalengkepan.
  2. Paspor anu valid atanapi dokumen perjalanan anu nganggo idin transit atanapi ulang Éntri pikeun nagara mana waé anjeun tiasa diketik, sapertos Inggris (punten, catetan paspor kedah sah pikeun umur minimum 6 bulan ti tanggal kadatangan di Antigua sareng Barbuda, sareng kedah ngagaduhan halaman lengkep kosong pikeun ngaluarkeun visa.)
  3. Poto paspor warna anyar (45mm x 35mm).
  4. Biaya visa: Entri tunggal £ 30.00 Éntri tikét £ 40.00
    • Artos Pastina dipénta upami dikintunkeun sacara pribadi pikeun nyegah nyangsang
    • Mesen pos dilakukeun tiasa dibayar ka Antigua jeung Barbuda Komisi Tinggi (upami dikintunkeun di Inggris).
    • Sterling Money Money Sterling (upami aplikasi dikirim ti luar Britania Raya) Paréntah artos kedah dikaluarkeun dina pon. Paréntah artos dina naon waé mata uang sanés teu ditarima

SEMAK PERSONAL BISA AKTIK

  1. Bukti diusulkeun perjalanan kana sareng kaluar ti Antigua sareng Barbuda nyaéta tikét atanapi konfirmasi pesenan anjeun ti agén perjalanan. Pelbagai visa éntri ngan ukur dibéré ka nu ngalamar anu ngahasilkeun bukti tina sababaraha éntri kana Antigua jeung Barbuda.
  2. Buktina akomodasi pikeun panjang panginepan anjeun atanapi surat uleman ti host anjeun. Pikeun mahasiswa, punten masihan serat katampi ti sakola, sareng rinci dimana anjeun bakal tinggaleun sateuacan ngamimitian panalitian anjeun. Pikeun jalma anu ngarambat dina bisnis, punten masihan surat ti dunungan anjeun dina nyarioskeun tujuan perjalanan anjeun.
  3. Bageur kalebet £ 7.00 pikeun uih deui kadaptar pos dina Eropa.
  4. Buktina dana pikeun ngabiayaan perjalanan nyaéta pernyataan bank pikeun dua bulan saméméhna.
  5. Catetan pulisi bisa diperyogikeun upami dipénta ku kantor anu ngaluarkeun visa.

Mangga wartosan Komisi Tinggi Antigua sareng Barbuda pikeun émbaran langkung seueur ngeunaan visa sareng syarat Éntri.

Inggris
Inggris