Paspor Antigua sareng Barbuda

Paspor Antigua sareng Barbuda

Paspor bakal sah salila periode 5 taun sareng bakal dianggap pembaharuan pikeun panampi anu kantos nyéépkeun 5 dinten di Antigua sareng Barbuda, ti saprak ngiringan kawarganagaraan, dina jangka waktu 5 taun. Paspor teu kéngingkeun hak undian otomatis sareng jalma-jalma kedah dibéréskeun sapertos anu digaris dina Perwakilan UU Rakyat.

SENARAI 150 KONTEN YANG HOLDERS ANTIGUA AND BARBUDA PASSPORT BISA WISIS IN2020 TANPA VISAS:

Andorra; Anguilla; Antillén; Argentina; Aruba; Austria; Kapuloan Bahamas; Bangladesh; Barbados; Bélgia; Belize; Bermuda; Bolivia; Botswana; Kapuloan Virgin Britania; Bulgaria; Britania Raya; Vatikan; Vanuatu; Venezuela; Hungaria; Timor Wétan; Venezuela; Hungaria; Georgia; Jérman; Gibraltar; Yunani; Grenada; Guatemala; Guyana; Haiti; Honduras; Hong Kong; Dénmark; Djibouti; Dominika; Républik Dominika; Mesir; Zambia; Zimbabwe; Israel; Irak; Irlandia; Spanyol; Islandia; Itali; Kamboja, Kapuloan Cayman; Kosta Rika; Cuba; Siprus; Maenya; Kiribati; Koréa; Kosovo; Latvia; Libanon; Lesotho; Liechtenstein; Lituania; Luxembourg; Makau; Makédonia; Madagascar; Malawi; Malaysia; Maladéwa; Malta; Micronesia; Monaco; Montserrat; Mozambique; Myanmar; Nauru; Nepal; Walanda; Anyar Caledonia; Niue; Norwégia; Kapuloan Cape Verde; Fiji; Pulau Mauritius; Kapuloan Palau; Panama; Peru; Polandia; Portugal; Romania; Samoa; San Marino; Seychelles; Kapuloan Sierra Leone; Singapura; Slowakia; Slovenia; Kepulauan Solomon; Saint Lucia; Saint Vincent sareng Grenadines; Tansania; Togo; Tonga; Trinidad sareng Tobago; Tunisia; Kalkun; Turks sareng Kayos; Tuvalu; Uganda; Filipina; Finlandia; Perancis; Polinéria Perancis; Kroasia; Czech; Chile; Swédia; Swiss; Ékuador; Éstonia; Jamaica.

Inggris
Inggris