Kawarganagaraan Antigua sareng Barbuda Jadwal Fees

Kawarganagaraan Antigua sareng Barbuda Jadwal Fees

Salaku tambahan tina pilihan pilihan investasi anu dipilih, waragad tambahan dibayar ku unggal anggota kulawarga. Ieu diantara ieu:

Bayaran Pamaréntah

Waragad anu berlaku dinyatakeun dina tabél di handap ieu. 10% tina biaya pamaréntahan dibayar (sareng teu tiasa dikembalikan) nalika kiriman aplikasi anjeun kalayan kasaimbangan anu aya kusabab katampi surat persetujuan anu dikirim ka agén otoritas anu ngirimkeun lamaran éta. Biaya pamaréntahan dieusi pikeun unggal anggota kulawarga.

Biaya Rajin

Sadaya aplikasi tunduk kana usaha rajin pikeun mastikeun yén ngan ukur pelamar anu dibéré kawarganagaraan Antigua sareng Barbuda. Biaya karajinan anu parantos dieusi pikeun unggal anggota kulawarga langkung ageung umur 11 taun sakumaha anu ditunjuk dina tabél ieu di handap. Biaya karajinan anu mayar tiasa dibayar nalika kiriman aplikasi ku agén anu ditunjuk sareng éta henteu tiasa dikembalikan.

Bayaran Paspor

Unggal anggota kulawarga wajib mayar jumlah anu dikaluarkeun pikeun ngaluarkeun pasporna.

Kawarganagaraan Antigua sareng Barbuda Jadwal Fees

Dana Pembangunan Nasional (NDF)

Bébas ngolah $30,000 $ 30,000 pikeun kulawarga nepi ka 4 jalmi $ 30,000 pikeun kulawarga nepi ka 4 jalmi kalayan pamayaran paningkatan $ 15,000 kanggo silih gumantung tambahan.
sumbangan $100,000 $100,000 $125,000
Pamariksaan $7,500 $ 7,500 + $ 7,500 pikeun pasangan,
$ 2,000 unggal gumantung 12-17,
$ 4,000 unggal gumantung 18 sareng langkung
$ 7,500 + $ 7,500 pikeun pasangan,
$ 2,000 unggal gumantung 12-17,
$ 4,000 unggal gumantung 18 sareng langkung

* Bayar séjén anu mayar kalebet waragad paspor. Bayar ieu tunduk kana robih.
* Sadaya waragad anu dikutip aya dina dollar AS

Kawarganagaraan Antigua sareng Barbuda Jadwal Fees

Pilihan Perumahan Perumahan Perumahan

Bébas ngolah $30,000 $ 30,000 pikeun kulawarga nepi ka 4 jalmi $ 30,000 pikeun kulawarga nepi ka 4 jalmi kalayan pamayaran paningkatan $ 15,000 kanggo silih gumantung tambahan.
pilihan 1 $400,000.00 $400,000.00 $400,000.00
Pilihan 2 - Investor Tunggal $200,000.00 $200,000.00 $200,000.00
Pilihan 3 - C0-investasi * $200,000.00 $200,000.00 $200,000.00
Pamariksaan $7,500 $ 7,500 + $ 7,500 pikeun pasangan,
$ 2,000 unggal gumantung 12-17,
$ 4,000 unggal gumantung 18 sareng langkung
$ 7,500 + $ 7,500 pikeun pasangan,
$ 2,000 unggal gumantung 12-17,
$ 4,000 unggal gumantung 18 sareng langkung

* Bayar séjén anu mayar kalebet waragad paspor. Bayar ieu tunduk kana robih.
* Sadaya waragad anu dikutip aya dina dollar AS
* Dua atanapi langkung pelamar anu parantos ngalaksanakeun perjanjian jual beuli anu tiasa ngalamar babarengan sareng kawarganagaraan ku investasi saupami unggal pelamar nyumbangkeun investasi minimum AS $ 400,000

Kawarganagaraan Antigua sareng Barbuda Jadwal Fees

Pilihan Pelaburan Bisnis

Bébas ngolah $30,000 $ 30,000 pikeun kulawarga nepi ka 4 jalmi $ 30,000 pikeun kulawarga nepi ka 4 jalmi kalayan pamayaran paningkatan $ 15,000 kanggo silih gumantung tambahan.
Investor Tunggal $1,500,000.00 $1,500,000.00 $1,500,000.00
Gabung Investasi * $5,000,000.00 $5,000,000.00 $$ 5,000,000.00
Pamariksaan $7,500 $ 7,500 + $ 7,500 pikeun pasangan,
$ 2,000 unggal gumantung 12-17,
$ 4,000 unggal gumantung 18 sareng langkung
$ 7,500 + $ 7,500 pikeun pasangan,
$ 2,000 unggal gumantung 12-17,
$ 4,000 unggal gumantung 18 sareng langkung

* Bayar séjén anu mayar kalebet waragad paspor. Bayar ieu tunduk kana robih.
* Sadaya waragad anu dikutip aya dina dollar AS
* Paling minimum 2 jalmi ngadamel investasi gabungan kana bisnis anu disatujuan jumlahna sahenteuna AS $ 5,000,000.00. Masing-masing jalma diwajibkeun nyumbangkeun sahenteuna AS $ 400,000.00 kana investasi gabungan.

Kawarganagaraan Antigua sareng Barbuda Jadwal Fees

Dana Universitas Indies Kulon (UWI)

Bébas ngolah $ 15,000 pikeun tiap gumantung tambahan.
sumbangan $ 150,000 (kaasup biaya pengolahan) $150,000
Pamariksaan $ 7,500 + $ 7,500 pikeun pasangan,
$ 2,000 unggal gumantung 12-17,
$ 4,000 unggal gumantung 18 sareng langkung
$ 7,500 + $ 7,500 pikeun pasangan,
$ 2,000 unggal gumantung 12-17,
$ 4,000 unggal gumantung 18 sareng langkung

* Bayar séjén anu mayar kalebet waragad paspor. Bayar ieu tunduk kana robih.
* Sadaya waragad anu dikutip aya dina dollar AS

Kawarganagaraan Antigua sareng Barbuda Jadwal Fees

Kusabab rajin sareng paspor waragad

*USD * ECD
Ngalamar Kepala Sekolah $7,500 $20,250
Salaki $7,500 $20,250
Anak tangguh umur 0-11 $0 $0
Anak tangguh umur 12-17 $2,000 $5,400
Gumantung umur 18-25 $4,000 $10,800
Indung tanggungan yuswa 58 taun sareng langkung $4,000 $10,800
Bayaran paspor - unggal jalma $300 $810

Tambahan tina Tanggungan

*USD * ECD
Salaki $75,000 $202,500
Anak tangguh umur 0-11 $10,000 $27,000
Anak tangguh umur 12-17 $20,000 $54,00
Ibu Bapa tangguh umur 58 taun sareng langkung $75,000 $202,500

* Standar karajinan sareng paspor waragad panawaran
* Dugi ka 31 Oktober 2020, US $ 10,000.00 kanggo murangkalih umur 5 taun na, US $ 20,000.00 kanggo murangkalih umur 6-17

* Punten Catet: ECD = Dolar Karibia Wétan sareng USD = Dolar Amérika Serikat

  • Batesan pikeun pilihan Dana Nasional Development (NDF) parantos dikirangan ku% 50; ti AS $ 200,000 ka AS $ 100,000 pikeun kulawarga dugi ka opat jalmi, sareng ti AS $ 250,000 ka AS $ 125,000 kanggo kulawarga lima langkung.
  • Dua (2) aplikasi ti pihak anu tiasa ngajantenkeun investasi, sareng unggal pelamar investasi minimum AS $ 200,000 kanggo cocog. Sadaya pangolahan sareng biaya karajinan anu tetep henteu tetep.
Inggris
Inggris